Vepřové maso zapečené ve smetaně

 

500 g vepřové pečeně
1 lžíce dijonské hořčice
2 lžíce hladké mouky
100 g anglické slaniny
sůl a pepř
lžička másla
1 cibule
250 ml smetany
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme. Z jedné strany natřeme hořčicí a obalíme v mouce. Na pánvi rozškvaříme slaninu, přidáme k ní cibuli a orestujeme. Pokud slanina pustí málo tuku přidáme kousek másla. Pak vložíme obalenou stranou maso na tuk a opečeme, po chvíli obrátíme. Přendáme do zapékací mísy a zalijeme smetanou, v troubě zapečeme maso doměkka.
Podáváme s bramborem.
0
0

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *