Tyrolské brambory

1 kg brambor
200 g anglické slaniny
2 velké cibule
svazek jarní cibulky
česnek
sůl
pepř
lžíce mleté papriky
trocha oleje
pažitka
4 vejce
Brambory uvaříme ve slupce, vychladlé oloupeme a nakrájíme na plátky. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme brambory, osolíme, opepříme a restujeme. Přidáme nakrájenou jarní cibulku, mletou papriku a prolisovaný česnek.
Na druhé pánvi rozpustíme nakrájenou slaninu, přidáme nakrájené cibule a restujeme, hotové vmícháme do brambor, promícháme a ještě společně chvilku opékáme.
Na talíři posypeme nasekanou pažitkou a přidáme volské oko s tekutým žloutkem.

0
0

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.