
Bramboráky:
750 g brambor
sůl, pepř
majoránka, česnek
mléko
vajíčko
trochu strouhanky
750 g brambor
sůl, pepř
majoránka, česnek
mléko
vajíčko
trochu strouhanky
olej na smažení
Brambory oškrábeme a nastrouháme najemno, vymačkáme vodu a přidáme mléko, vajíčko a ostatní suroviny. Na oleji usmažíme bramboráky. Naplníme zelím a přidáme uzené uvařené maso.
Zelí:
500 g kysaného zelí
cibule
cukr a ocet
olej
Na oleji zpěníme cibuli a přidáme propláchnuté, vymačkané a nakrájené kysané zelí. Trošku podlijeme vodou, přidáme cukr a ocet a podusíme.
Brambory oškrábeme a nastrouháme najemno, vymačkáme vodu a přidáme mléko, vajíčko a ostatní suroviny. Na oleji usmažíme bramboráky. Naplníme zelím a přidáme uzené uvařené maso.
Zelí:
500 g kysaného zelí
cibule
cukr a ocet
olej
Na oleji zpěníme cibuli a přidáme propláchnuté, vymačkané a nakrájené kysané zelí. Trošku podlijeme vodou, přidáme cukr a ocet a podusíme.
Komentáře