Kančí na paprice se sušenými houbami

1 kg kančího masa
sůl a pepř
cibule
špek
kousek sádla
mletá paprika
700 ml vývaru
červená paprika
sušené houby předem namočené
200 ml smetany na vaření
2 lžíce hladké mouky
Špek nakrájíme na kostičky a rozškvaříme, přidáme nakrájenou cibuli a kousek sádla. Přidáme nakrájené maso, osolíme a opepříme a orestujeme. Poprášíme mletou paprikou a za stálého míchání maso opékáme, pak ho podlijeme vývarem, přidáme scezené houby, nakrájenou papriku a dusíme pod pokličkou. Nakonec zalijeme smetanou, ve které dobře rozmícháme mouku. Provaříme a podle potřeby dochutíme solí a pepřem. Podáváme s domácím knedlíkem.

0
0

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *